Waarborg

Wij werken samen met verhuurbedrijven, kraambureau’s, ziekenhuizen en de verloskundigen. Wilt u ook met ons samenwerken, neem dan contact met ons op.

Partners


Verloskundige

Wanneer uw verloskundigenpraktijk in het overzicht staat, bent u zeker van een begeleiding van uw badbevalling. Mocht u verloskundigenpraktijk het niet expliciet vermelden, vraag uw verloskundige dan naar de mogelijkheden.


Kraambureau

Ondersteuning voor, tijdens en na uw badbevalling behoeft specifieke kennis en begeleiding. Wanneer uw kraambureau in het overzicht staat, bent u zeker van de juiste aanwezige kennis. De kraaminstelling is doormiddel van e-learning op de hoogte van het gebruik omtrent een bevallingsbad.

Ziekenhuis

Steeds meer ziekenhuizen bieden de mogelijkheid om poliklinisch in bad te bevallen (in sommige gevallen ook klinisch). De vermelde ziekenhuizen hebben professionele baden en bieden standaard pakketten. Het personeel waarborgt door middel van workshops de veiligheid en de hygiëne.

Erkend verhuurbedrijf

Een erkend verhuurbedrijf werkt met het verhuurconcept van Bevallingsbaden.nl. Daarnaast is de verhuurder op de hoogte van specifieke hygiene- en schoonmaakprotocollen. Zo bent u altijd zeker van een veilige bevalling in water.

Bevalleninwater.nl is onderdeel van Bevallingsbaden.nl